Za koga je terapija primerna?

01-IMG_8525

Terapija je primerna za vsakega človeka, ki je pripravljen v svoje življenje vpeljati nekaj novega. Za velike spremembe. Na bolje.

Se vam ponavljajo isti vzorci: kar naprej bolezen?

Ali vedno enaki odnosi? Veste, da nekaj v življenju ne teče po pravih poteh? Pa ne veste, od kod vzrok za vse to? Ne veste, kako se tega rešiti?

Ste pripravljeni kaj malega spremeniti v svojem življenju?

Terapija omogoča odpravljanje številnih telesnih, psihičnih težav. Zelo pomembno je, da poiščemo vzroke, ki so privedli do težav. Občutki, kot so jeza in zamere, skrbi in ostala težka čustva, ustvarjajo bolezni in blokade v naših življenjih.

Primeri:

Pride do mene človek, ki ima težave s hrbtenico: Dobim informacijo, da je to zato, ker sorodniki preveč prelagajo družinske težave in odgovornosti nanj. In zato se mu pojavljajo bolečine v hrbtenici. Vse te večletne obremenitve so privedle že do poškodb.

Ali gospa z migrenami, ki misli, da so vzroki povsem nekje drugje, kot se izkaže med terapijo. Ozavesti zadeve, redno opravlja nalogo, ki jo je dobila. O migrenah ni več sledi.

Ljudje, ki ne verjamejo, da so si bolezen pridelali sami s svojimi težkimi občutki, so zbegani. Nekateri na začetku tudi odklonilni. A rezultati terapij kažejo, da se človeku, ki se osvobodi bremenečih občutkov in vpelje v svoje življenje malo spremembo, počasi vse uredi.

 

NAREDI DRUGIM TO, KAR ŽELIŠ, DA DRUGI NAREDIJO TEBI.