Potek terapije

 

10-IMG_8038

Skoraj vsako bolezensko stanje si pridelamo sami, s težkimi občutki, ki jih ne znamo počistiti, dati iz sebe. Marsikdo je skozi svoje življenjske preizkušnje prišel sam do tega spoznanja. Pa ne ve, kako se jih znebiti. Drugi šele raziskuje to področje. Tretjemu je tak način razmišljanja (še) povsem tuj. Nekaj o tem lahko preberete v knjigi zdravnice Nele Sršen: Rak na duši.

Med terapijo, ki vam jo predstavljam, se povežem z izvorno energijo. Dobim vpogled v vašo dušo. Vidim vaše življenje, kaj se vam je dogajalo, občutim občutke, ki ste jih ob tem doživljali.

Na tak način se odkrije vzrok za vašo težavo. Dobim navodila, kaj morate vi storiti za sebe, svoje boljše počutje. Energija, ki jo prejmete med terapijo pa vam pomaga spraviti telo ali odnose v ravnotežje.

Poznamo rek: Pomagaj si sam in Bog ti bo pomagal.

Pri tej terapiji ti najprej pomaga Bog, da si po tem lahko pomagaš sam.

 

Ko pridete prvič do mene, poveste svojo težavo, ki se jo želite znebiti; drugih pogovorov nimava.

Ko vi počivate, se povežem z izvorno energijo. Dobim uvid v vaše življenje (ali dušo ali podzavest, kakor to poimenujete) in s tem odgovor od kod izvirajo težave. Dobim tudi informacijo, kaj morate vi sami narediti. Te naloge poimenujem »orodja«. Ko jih uporabljate, zaženete močno energijo, ki ste jo dobili med terapijo. Bolj ko dosledno upoštevate navodila, hitreje težave izzvenijo. S tem, ko ste uvedli v svoje življenje majhne spremembe z uporabo »orodij«, se vaše telo ali odnosi ponovno spravijo v ravnotežje. Bolezenski znaki se umirijo, odnosi se izboljšajo, ovire se zrušijo.

Pomembno je zavedanje, da ste si bolezen, slabe odnose,… pridelali s težkimi občutki, ki ste jih desetletja dolgo nosili v sebi. Ti občutki so se zažrli globoko v vaše celice. Da se jih spravi od tam, je potrebno »orodja«, ki jih dobite med terapijo, vzeti za svoj način življenja. Da se teh težav znebite za vedno. Pomembno je, da ne prenehate z uporabo »orodij«, ko izzvenijo vaše težave. Potrebno jih je uporabljati še naprej, da se celice zares globinsko počistijo. In da jih ne polnite ponovno s težkimi občutki.

Zatorej, uporaba »orodij« naj postane del vašega življenja.

Nikoli ne dobite nalog, ki jim ne bi bili kos!

Kot je lepo zaključila ena od strank: »Edina ovira, da ne bi uporabljal »orodij«, je lahko le lenoba.«

S to terapijo se lahko znebite hudih težav na zelo preprost način. Le vaš enostaven prispevek je potreben.

Terapija, vključno s pogovorom, traja okoli 1,5 ure.

 

Če ste od daleč ali zaradi obveznosti ne morete do mene, lahko izvajam terapijo tudi na daljavo.

Vse, o čemerkoli se med terapijo pogovarjava, ostane le med nama.

 

Za koga je terapija primerna?

Če se zavedate, da ste sami svoje sreče kovač, da edinole sami lahko pripomorete k trajnemu izboljšanju svojega stanja, potem berete prave vrstice.

 

Se vam ponavljajo isti vzorci: kar naprej bolezen?

Ali vedno enaki partnerski odnosi, ki se končajo slabo?

Veste, da nekaj v življenju ne teče po pravih poteh? Pa ne veste, od kod vzrok za vse to? Ne veste, kako se tega rešiti?

Ste pripravljeni kaj malega spremeniti v svojem življenju?

Terapija omogoča odpravljanje številnih telesnih, psihičnih težav. Zelo pomembno je, da poiščemo vzroke, ki so privedli do težav. Občutki, kot so jeza in zamere, skrbi, strah,… ustvarjajo bolezni in blokade v naših življenjih.