Pogosta vprašanja

1-IMG_2516

Cena

Terapija: 70€

Kdor si ne more privoščiti takega izdatka, mi to pove pred terapijo. Med terapijo dobim navodila glede cene in vedno se izkaže, da je človek s postavljeno ceno zadovoljen. Na tak način je terapija dostopna vsakomur. Pogoj za znižano ceno je, da človek opravlja naloge, ki jih je dobil.

Energijsko čiščenje prostora / hiše: 120€ + prispevek za potne stroške

 

Kako naj se pripravim na terapijo? Ali moram o tem prebrati kakšno literaturo?

Nobenih posebnih priprav ni potrebnih, ničesar prebrati na to temo. Potrebujete kolikor toliko udobna oblačila, morda dodatno jopico, ker vas v daljšem mirovanju lahko začne zebsti.

Imam slabe odnose s partnerjem/starši. Ali lahko kaj razrešim, če pridem na terapijo samo jaz?

Seveda. Ko počistite svoje občutke do te osebe, ko jo sprejmete tako, kot je, se bodo tudi odnosi uredili. Ta oseba se bo (posledično) začela drugače obnašati do vas. Odnosi se bodo razvijali v pravo smer. Včasih pa rešitev partnerskega odnosa ne pomeni nadaljevanja skupne poti. So tudi partnerstva, v katerih je potrebno narediti rez. S pomočjo terapije pa sami pridete do ustrezne odločitve.

Od kod bi lahko izvirali vzroki za moje težave?

Lahko iz otroštva. Morda celo iz dobe, ko ste bili še zarodek. Kar nekaj težav in prepričanj  pa prinesemo na ta svet še iz prejšnjih življenj.

V čem se ta metoda loči od ostalih alternativnih metod? Zakaj bi izmed kopice alternativnih metod izbral prav to?

2-IMG_3854 S pomočjo te metode odkrijete vzrok vaše težave. Dobite navodilo, kaj narediti za sebe, da se vaše težave znebite.

Ali mi terapija pomaga pri katerikoli težavi?

Da. Potrebno je vaše sodelovanje. In namera, da sprejmete izzive, ki so vam naloženi. Dobite navodila, kaj je potrebno spremeniti v vašem življenju. Bolj ko boste dosledno izvajali ta navodila, bolj uspešno se bodo vaše težave sesuvale v prah.

Katere spremembe, ki jih omenjate, naj bi človek delal?

Gre za male spremembe; korak po koraku; na primer: -Pojdi 3x tedensko za 1/2 ure na sprehod. -Poj ob vseh možnih prilikah. -Pred spanjem 10 minut meditiraj. Majhni koraki privedejo do velikih sprememb. Morate vedeti, da se ne da učinkovito postaviti življenja na prave tire v eni sami terapiji. Če ste več desetletij živeli proti sebi, ne moreva v enem dnevu vsega urediti. Sami morate začeti delati korake v pravo smer. 

 

1-IMG_7880Se zgodi, da terapija ne pomaga?

V izjemnih situacijah je možno tudi to. V praksi sem doživela, da nekdo ne dovoli vpogleda v svojo podzavest. Lahko pa se tudi zgodi, da nekdo podzavestno noče ozdraveti. Ali da blokira spremembe. Ker je prinesel iz prejšnjih življenj določeno prepričanje v stilu: nikoli več ne bom . . . Če pa človek ni pripravljen sodelovati, narediti nekaj za sebe, je pa škoda izgubljati energijo s to terapijo. Potrebno se je zavedati, da terapija ni v stilu tistih, kjer drugi vse naredijo za tebe.

 

Koliko terapij je potrebnih?

Potrebne so najmanj 3 terapije. Vsak človek pa je svet za sebe. Kdor je že sam delal precej na odpravi vzrokov neke težave, bo imel do cilja krajšo pot. Kdor se prvikrat sooča z reševanjem težave, bo pot daljša. Sploh, če gre za težavo, ki že dolgo greni življenje in je bila po možnosti pometena pod preprogo. Potrebno se je zavedati, da se ne da čez noč odpraviti težave. Pomembne so ključne namere po spremembi v svojem življenju.  In zavedanje, da je vsak sam svoje sreče kovač; da prevzame odgovornost za svoje življenje.

Ali lahko kaj uredim na daljavo za (njenega) moža ali očeta, ki takih terapij ne sprejema?  06-IMG_3712-001

Ne. Terapija se lahko izvaja izključno na človeku, ki v to privoli. Izjema so majhni otroci; z njimi se dela s privoljenjem staršev. Lahko pa dobite informacijo, kako se obnašati do te osebe, da se bodo vajini odnosi izboljšali.

Ali lahko izvajamo  to terapijo vzporedno z zdravili, predpisanimi s strani zdravnika?

Da. Nujno je, da oseba sledi nasvetom svojega osebnega zdravnika, ker terapija ni nadomestilo za uradno medicinsko zdravljenje.

Ali kaj boli?

Ni bolečin.

Kaj je naloga klienta med terapijo?

Kar se da sproščeno zaprtih oči sedi ali leži in posluša umirjeno glasbo. Kot bi meditiral. Lahko tudi zaspi.

 

 

VEDNO OBSTAJA KOŠČEK VESOLJA, KI GA LAHKO POPRAVIMO. TO SMO MI SAMI.   G.H.Marcel