O metodi

terapija

Ledena gora. Samo delček je gleda iz morja. Glavnina je očem skrita.

 

 

Ledena gora. Samo delček nje gleda iz morja. Glavnina je očem skrita.

Podobno je s človekovo zavestjo.

Človekova zavest predstavlja okoli 15% celote. Ostalo je podzavest.

Kaj predstavlja podzavest v našem življenju?

Nekaj, česar se sploh ne zavedamo, celo ne poznamo, nam kroji življenje. V podzavesti se nahajajo tudi vse naše travme iz preteklosti, potlačene skrivnosti, prepričanja in vse, kar se nam zdi na prvi pogled nepomembno; nedostopno. In zaradi podzavesti odreagiramo v določeni situaciji tako, kot odreagiramo. Zaradi podzavesti se nas določen dogodek dotakne tako, kot se.

Ko se odločite, da želite v življenju nekaj spremeniti, počistiti, je potrebno odkriti vzrok; kaj v podzavesti je tisto, kar povzroča določene občutke. Občutke, ki so pripeljali bodisi do bolezni, določenega stanja v življenju, ki ni osrečujoče, . . .

Tu pa je mesto za terapijo, ki vam jo predstavljam. Gre za to, da se med terapijo odkrije vzrok za vašo težavo. In dobite tisto, kar potrebujete za svoje boljše počutje: energijo, mir, . . . Ter navodila, kaj morate sami storiti za sebe, svoje boljše počutje.

Ker vsaka bolezen ima svoj Zato. Vsako bolezensko stanje si pridelamo sami. S svojimi težkimi občutki. Marsikdo je skozi svoje življenjske preizkušnje prišel že sam do tega spoznanja. Pa ne ve, kako se jih znebiti. Drugi šele raziskuje to področje. Tretjemu je tak način razmišljanja (še) povsem tuj. Za vsakega je lahko rešitev ta vrsta terapije. Le pripravljenost, da človek naredi tudi sam nekaj malega za sebe, je potrebna.

Kako deluje terapija najlepše opiše primer:

http://nasmehsrca.si/terapija/sam-svoje-srece-kovac-3/

 

LJUDJE SMO KOT OTOKI. LOČENI NA GLADINI. A POVEZANI V GLOBINI.  C.Sagan